Hussein adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben burada fiyat veriyoum verdiğim fiyatın en az %50 indirip hizmeti almaya çalışıyorlar.Böyle giderse ne yaparsam yapayım ilerleyemem.
Fiyat min çekilip beklenen max yükselirse birşey yapamayız.
Hocam aslında sadece fiyat değil büyümek , TÜRKİYE'de bu şekilde büyümek mümkün değil. o paraya türkiyede biri sahip olsun eşini dostunu dolan.dırır kaçar gider. doğrumudur malesef.
Bir işe başlıyorsunuz yıllarca düşünüyorsunuz adımına adımına 2 yıl son bir sektörde başlıyorsunuz sizlerden aylar yıllarca sonradan başlayan adam bi bakıyorsunuz önünüze geçivermiş. sonra ne oluyor ? ya batıyor, yada çırpınıyor. insan kendine kurmadan değil kurduktan sonra düşünme fırsatı veriyor "Amann kurduk nasıl olsa oluruna bırakırız " düşüncemiz var malesef ki, ben panel işinde bile sermaye elde edebilmek için bir çok kişiyle görüştüm adamlar nerdeyse kovcak dereceye geldiler. adamı hiç araştırmadan verdiği 90 bin teklifine onay vermişler. türkiyede böyle birşey mümkün değil. işe giriyorsun referans istiyolar çalıştığın yerleri bile isteyip arayıp soruyolar çünkü çoğu iş verenin veya iş alanın bu şekilde bir güveni yok , ya dolandırılırsam? yaptığım iş küçük olsa bile cidden benimde aklımda sadece bu var. insana korku veriyor ya emeklerimin karşılığını alamazsam? ki türkiyede bu tür bir gelişim yapılcak ve bu tür bir fiyat vericek iş adamı yok malesef. türkiyede başlayıpta türkiyede devam eden uzun zamandır bir firma yok çok eskilerden kurulan olcak ki oğluna oğluna devir edilsin adam oyun yapıyor yurt dışına satıyor neden? emeğinin karşılığını türkiyede alamıycak. örnekleri çok hayrolsun sonumuz