Merhaba arkadaşlar:

Sormak istediğim bir şey var, tamamen anlamak ve kafa rahatlaması için.

Kendimin SMM paneli bulunmamakta, o yüzden r10'daki smm panellerinden işlerimi görmekteyim. Bazen beğeni, bazen takipçi alıyorum. Bazen toplu daha yüksek alıyorum.

İsmini vermeyeceğim bir SMM panelden 15k beğeni aldım, 27TL gibi cüzi miktara USA beğeniler. 2 gün önce siparişi verdim, gelmedi. Dedim ki gelmiyorsa geri ödeme yapın, en azından işimi halledeyim. Sonuçta birine beğeni atacağız diyorsunuz ve gitmiyor. Böyle olunca çözüm odaklı farklı alternatif bakıyorsunuz.
Bende arkadaşlarda sorun vardır diye durumu izah ettim. Ne geri ödeme yaptılar, ne beğeniler geldi 2 gündür.

Şimdi sormak istediğim şu: 27TL gibi cüzi bir miktar için bir insanı bu kadar bekletmeleri normal mi? Herkeste mi böyle yoksa aldığım yerden mi kaynaklı? Misal sizin panelinizden de alsam ve datada sıkıntı olsa, beğeniler gelmese geri ödeme yapar mısınız işim hızlı görülsün diye, yoksa prosedür var deyip müşterinizi 2 gün bekletir misiniz?
Yani sistem böyle mi, geri ödeme için bu kadar günler bekliyor muyuz? Yoksa en azından beğenileri mi gönderiyorsunuz nasıl oluyor?