Beni yanlış anlamayın allah eşiniz olacak bayanın ve ailesinin hayırlısını versin.
Ben bir sene önce evlendim allah bağışlasın 45 günlük kızım var , eşimin ailesi eşime sakın adamdan birşey isteme hakkımı helal etmem dedi herşeyimizi beğenerek aldık.
YAPTIKLARIM
Kına salonunu belediyenin salonlarından 1000 liraya tuttum organizasyonunu dışarda bir firmadan yaptırdım 1500 lira
Düğün salonu tutmadım , belediyenin evlendirme 800 kişilik bir salon tuttum 450 lira
Düğünden sonra güzel biryerde yemek yedirdim aile yakınlarına yemek listesi içinde anlaşmadım kim ne istediyse onu yedi 5 binlira
Buzdolabı , çamaşır bakimesi , bulaşık makinesi , ocaklı fırın toplamda 9 binlira verdim yanlış anlaşılma olmasın bosh marka dandik bişey değil
Televizyon samsung marka 1500 liraya aldım
Yatak odası takımına bellonadan 6 binliraya aldım
Oturma odası takımı masası bilmemnesi 6 binliraya aldım marka değil gayette konforlu
halılara toplamda 2 binlira verdim kaşmir den aldım
bohçasıdır ıvırı zıvırıdır toplamda 8 bin lirada onlara harcamışımdır.
Gidip kızın koluna 20 tane bilezik almadım , sadece 5 binliraya takı seti aldım
toplamda belki aklıma gelmeyenler vardır 50 binlira harcadım. Hiç bir şeyimizde eksik olmadı yuvamızı çok seviyoruz herşeyde içimize sine sine oldu ben bunu daha ucuzada getirirdim eşimin almayalım dediği bir çok şeyi aldım.
hadi dolar yükseldi bilmem ne oldu 60.000 lira harca 100 küsür binlira nedir oyüzden diyorum allah eşin ve ailesinin hayırlısını versin.