Hocam öncelikle daha evlenmeden eş adayınız bu tarz konuşmalara giriyorsa evlendikten sonra da bu konuşmalar devam edecektir. Bu aklınızda bulunsun ki ilerde daha büyük sorunlar çıkmasın. Bu konuda ya uyarın ya da ileride söyleyeceklerine sinirlenmeyin çünkü siz başta bu müsamayı ona göstermiş oluyorsunuz.

Ben 18 yıllık evliyim. Evlenirken eşimin bana tek söylediği şey eğer ki durumumuz müsait olmazsa düğün yapmayalım önemli değil dedi. Kendi bütçemize göre bir düğün yaptık (Zaten ne kadar ihtişamlı yaparsan yap kimseyi memnun edemezsin kardeşim)

Siz daha çok harcadınız biz daha çok harcadık hesapları yapılıyorsa bu sürekli senin için sorun olacak. Benim ailem bunu yaptı seninkiler bunu yapmadı diye.

Hocam bir an önce bu konuları eş adayınla görüş. Çünkü evden içeri girdiğinizde herkes dışarıda kalacak. Siz ve eş adayınız olacak. Bu konuşmalar çok farklı şeylere dönüşmeden önleminizi alın.

Ev meselesine gelince. Açıkcası babanız eve geçin demiş. Ben olsam 1 dakika düşünmezdim eve geçerdim. 1300 tl kira vereceğine her ay o paraya evini tadilat yapardın.

Hakkında hayırlısı olsun.