Hocam yanlış anlama da,
Roman yazmışsın, tüm yazı boyunca eş adayım demişsin. Canım, ciğerim, sevdiğim, nişanlım sözlüm dememişsin. Benim gördüğüm kadarıyla içine sindirememişsin henüz.
2014'te düğün yaptım, durumlarımız belliydi, ne kız tarafı birşey istedi ne biz birşey istedik, eş dost akraba arkadaş hep bir elden destek oldu, şuraya sadece senin tarafın ödediği rakamın 5'te 1'ine tüm düğünü çıkardım. İlk başta aldığımız tüm eşyalar ortalama veya ortalama altı oldu. Ama şükür gayet mutluyuz bir de çocuğumuz var, herşeyin en iyisinden zamanla aldık içimizde ukde kalmadı.
Bu şekilde maddiyat üzerine kurulu, düğün esnasında sen onu al ben bunu alayım , sen niye bunu almadın, bizim akrabalara şunu istiyoruz tarzı ne kadar düğün gördüysem çiftlerin sonu hiç iyi olmadı.
Evlilik bambaşka bir kurumdur, flört aşamasındaki canım cicim durumlarına benzemez. Erkek de kadın da evlendikten sonra hiç göstermediği yanlarını gösterebilir. Avukat müşterilerim var, işlerini güçlerini bıraktılar son birkaç yıldır boşanma davalarına yetişemiyorlar.