Valla kardeşim, peşinen söylüyorum. Eşine okutma bu Post 'u. Çok daha büyük sorunlar yaşarsınız. Okuduğum kadarı ile sorun ettiği şeyleri görünce, bu postu okuduğunda sana tavrı değişebilir. İyice çıkmaza düşersiniz.

Ben çok ucuza getirmişim evliliği demek ki. 29 yaşımda evlendim ve dünyalar tatlısı bir kızım var şu anda. Çokta mutluyum, darısı tüm sevenlerin başına diyerek nazar değdirmeyelim ve biz aileleri katmadık işin içine. Kavgasız sorunsuz sıkıntısız bol eğlenceli yaptık. Biz koşturduk biz hazırladık biz ayarladık salonu gelinliği yemeği kameramanı eşyası mobilyası çantası vs ama aileyi katmayınca baktık ki çok daha güzel ilerliyor ve öyle devam ettik. Borç bizim borcumuz dedik. Karı koca öderiz dedik ki bu noktada şunu belirtiyim, her iki tarafın ailelerinin de söz hakkı doğmadı ne mobilyaya ne beyaz eşyasına ne evine çeyizine vs. İmkanı olan bunu denesin derim. Çünkü hayat sizin, siz paylaşıyorsunuz ve başkalarının müdahalesi ile kendi düzeniniz OLMUYOR. Onların istediği, onların dediği, onların öngördüğü derken bir bakmışsınız ki hayat sizin olmaktan çıkıyor. Başta da eş adayın böyle yapıyorsa bil ki ileri de kendi ailesinin baskısı ile daha neler yapar. Bu kadar hakimiyet kurmaya çalışır türden bir baskı eş adaylarında olmamalı. Daha çok ortak paydalar aranmalı ki sizin durum çok başka. Yeni evleneceklere ufak bir pencere açıp gösterdikten sonra...

Velhasıl konuya gelirsek, eğer eş adayın için ölüp bitmiyorsan ve bu durum seni çok üzmeyecek ise ki siz son noktasındasınız ve bırak diyemem ( çünkü yıpranmalar büyük olacaktır ) ama bir gün tek başına sakin bir yerde konuşmak için götür ( sakın gezmek diyerek gidip bu konuyu açma ) ve bir bir konuşarak sorunları çözün. Daha 2 ayın var ve dönüşün var. Konuştun ve baktın ki düzelme var, sana karşı olumlu yada ne biliyim ailesine seni koruyor sana sahip çıkıyor ve destekliyorsa tereddüt etme. Ancak konuşmana ve sorunlar da ortak payda bulmanıza rağmen 2 ay süre içinde hala eskisi gibi yapıyor eski tavırları devam ediyor ve seni ailesine karşı savunmuyorsa vazgçemek için hala bir yolun olduğunu unutma.

Seni seviyorsa zaten seni ailesine karşısında savunmalı ve kararlarına çabana saygı duyarak istediği tam olmuyor olsa bile olsun diyerek seninle bir ömrün hayali ile mutlu olmayı öğrenmeli.