Hocam 6 ay önce evlenmiş birisi olarak hemen hemen bende buna benzer şeyleri yaşadım.

Biraz detay vereyim. Harcamaların %95'i bize aitti. Ancak kına gecesinde eşimin babası, babama ağza alınmayacak laflar etti. Babamın bugüne kadar küfür ettiğini 2 kere duymuştum. Beni yanına çağırdı beraber sövdük. Daha sonra babamda akrabaların içinde ağır laflar işitince tansiyonu çıktı vs. hastanelik oldu. Ben adamı ittim, dövmeye kalktım. (Yazarken bile elim ayağım titriyor.)
Daha sonrasında babam eşimin babasının düğüne gelmeyeceğini gelirse düğünü yapmayacağını söyledi. Daha sonra olaylar gelişti. Düğün bir şekilde yapıldı.

Neyse ben size özet geçeyim. Hocam zor.. İşiniz gerçekten zor.
Öncelikle şunu sormak istiyorum. Kız babasından çekiniyor ve babasının dediklerini uyguluyorsa bu normal.
Çünkü kızlar düğün zamanı üstlerinde çok baskı hissediyorlar. Benimde zor dönemler geçirdiğim oldu.
Size tavsiyem ailesinden böyle bir girdi varsa sizin beraber konuşmanız gerek. Bunları bunları yaptığınızı daha da yapmaya devam ettiğinizi söylemeniz gerek.
Şuan kızın ailesi belki olayların harcamaların farkında değil. O yüzden kızı da etkiliyorlar. Aileleri karıştırmadan kız ile görüşmenizi tavsiye ederim.