bbk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Excel yapısı ile hiç çalışmadım. E-ticaret siteniz var mı bilmiyorum ama gelişmiş yönetim paneli olan hazır sistemler arasında ben t-soft kullanıyorum. 4.000 ürünüm var kendi sitemde. Yönetim panelinde özel xml hazırlama seçeneğim var. Açık pazarlara göndermek istediğim ürünleri seçerek xml yapısı oluşturuyorum. Bu xml dosyasını da tamentegre sistemini kullanarak, hepsiburada, gg, eptt, sonteklif gibi alanlara günde 2 kere otomatik güncelleme yapacak şekilde bağlantısını sağlıyorum.

N11'de çoğu kimsenin belki bilgisi yok ama kategori yöneticinize xml dosya adresinizi gönderdiğinizde , yönetici xml dosyanızı sisteme entegre ediyor. Ben kategori yöneticim ile görüşerek n11 bağlantısını yaptırdım. Günde 2 kere de n11 bünyesinde güncelleme oluyor.

Merhaba excel yapısından kastım mesela gittigidiyorda ürün listelemek istediğimiz zaman bize örnek excel tablosu veriyor ama verdikleri örnek excel bile çalışmıyor bence .
Onu düzenleyerek atmaya calısıyorum malesef yapamadım bundan dolayı hazırda mağazası olan veya çalışan örnek dosya olsa aslında bende oraya herkesin bildigi xxxxruzgari sitesindeki ürünleri manuel eklicem zaten .

E-ticaret sitem malesef yok yanı ticimax veya ideasoft gibi hazır paket sistemlere şuan için para veremem opencart ise pazaryerleri açısından sıkıntılı olur diye düşünüyorum.
aslında dediğiniz en sağlıklısı .

N11 için ise dediğiniz gibi kategori yöneticisine yarın bi xml dosyalarını göndereyim, tavsiye için teşekkür ederim.