tam 1.5 sene falan once boy 1.75 kilo 60, aynı durumlar sigara alkol yok yaş 19,sabah içtiğim çayı dersten sonra çıkartıyorum,hem spora başladım hemde yedim ölümüne, 8 ay hacim kazanma üzerine çalıştım normalde daha az olabiliyor, sonuç ne mi? 10 kilo aldım, fakat şimdi 1 kilo dahi alamıyorum üstelik sporuda bıraktım,kollar ideal boyutunda en azından kemik kalmadım, günlük rutinim,kahvaltı 50-100 gram yulaf ezmesi, 1-2 tatlı kaşığı fıstık ezmesi(ev yapımına başladım 1 haftadı)2 dilim ekmek kepekli kepeksiz, bir ara yarım ekmeğe sandvic yapıyordum yumurta domates salata peynir kaşar, bazen 2 yumurta yine sandvic+fıstık ezmesi,öğlenleri pilav tavuk bir ara fast fooda sardım, akşamları desen 1 tabak pilav +tavuk veya patates, sabahları 1 patates 2 yumurta tavada yaptığımda oluyor ölümüne karbonhidrat ve kalori alıyorum ve 1 kilo daha alamadım 71i göremedim 2-3 ay once spor yapıyorudum kilo alamıyordum,4 yıldır spor yapan arkadaşım durduğun yerden yağ yakıp protein alıyorsun yağ kalmayınca kilo alacaksın demişti, yani bir şekilde spor yapman gerekli olabilir hem sağlık için, bu arada evet protein tozu kullanmıştım