Type adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Boyum 1,84
Kilom 63
Sigara, Alkol kullanmıyorum.
Hiç kullanmadım.

Foto : TIKLA

Düzensiz beslendiğim söylenemez. Düzenli beslendiğimi düşünüyorum. Fakat kendimi bildim bileli kilo alamıyorum.

Aşırı terlemem var, ameliyat ta oldum ama azaldığı halde devam ediyor. Eskiden normal bir insanın 6-7 katı terlerken şuan 2 katı terliyorum.

Eskiden yaz kış şu şekilde terliyordum, el ayak, vücut (Ameliyat olmadan önce)


Yaptıklarım
# Günlük kalori ihtiyacımı hesaplayıp hep daha fazlasını yedim 600-700 kalori fazlasını 1 ay boyunca, ama kilo alamadım yine de

# Spor yapmıyorum, günlük ortalama 8000 adım atıyorum. 15.000 olduğu da oluyor nadir.

Önerilerinizi bekliyorum. Spor salonuna gitmek iyi bir fikir mi? Daha çok acıktırıp yedireceğini söylüyorlar. Ben ise daha fazla kilo vereceğimi düşünüyorum.
Hocam reklamını gördüğüm için sürekli bi kötü eleştiri yapmak istiyorum.

Bombax kullan 1 ayda 10 kilo garanti ediyormuş. Yemek yemene su içmene tuvalete bile gitmene gerek yok hepsini içindeyken hallediyor. Hatta senin yerine işede gidip geliyor. Yakışlı değilim diyorsan bombax v2 var onu alıyorsun ilk günden itibaren etkisini gösteriyor (!)

1.87 68 kiloyum. Gece yemek yeyip yatınca çok rahat kilo alınıyor ancak sağlıksız.