ben neden kötü niyetli olayım şikayetimi dile getirmek kötü niyet mi ?
peki bu çözülecek bir şeyse neden bu seferlik halledelim vs. gibi çözümler sunulmadı o zaman.
bun durumdan anlasam zaten size sorarım bu işin acemisiyim amatör olarak bir şeyler yapıyorum, kendiniz her aldığınız üründe onlarca satırı tek tek okuyup sözleşmeleri öyle kabul ediyormuş gibi birde üstüne beni okumamakla suçluyorsunuz, altı üstü 30 lira para iade etseniz de etmeseniz de benim için önemli değil siz hizmetini vermediğiniz bir parayı almak isterseniz sizin bileceğiniz iş.
ayrıca hizmet satarken biz onu oraya süs olsun diye koymuyoruz bilmem ne diye dandun konuşmayın insanlarla
Beyfendi. Şahsen ben aldığım her kart slipini dahi okuyan insanım. Çevrem tarafından çokta eleştirilirim bu konuda. Bir nevi septik bir durum. Merak ettiğiniz içn yazdım bu cevabıda.
Bu gibi konular zaman zaman karşılaştığımız durumlar ancak size verilen bir müşteri paneli var ve burada yazdığınız mesajı size verilen panelde belirtmemişsiniz.
Belirtmediğiniz durum içinde kimse size yardımcı olamaz. Günde 30 'u yeni 45-50 kişiyle sürekli bağlantı halindeyiz. Gerek satış öncesi, gerek hosting destek, sunucu kurulumu, vs. vs.
Kimin neyi bilip bilmediğini tabi ki anlamamız mümkün değil. Siz farklı bir iletişim yolu seçmişsiniz ancak.
30 TL bu firmanın imajına zarar vermez ancak firmanında hazırlamış olduğu sözleşmeler üzerinde ilerlediği belirli bir prensibi var, 1 kere buna göz yumarsak her kampanyalı müşteri için aynı durumu tekrar etmemiz gerekir. Buda kaos ortamı oluşturur.
Size ayrıca destek sistemi üzerinden gerekli açıklama yapılmış siz yinede bu alan üzerinden yazma geregi duymuşsunuz.
Talep ve isteklerinizi size sunulan panelden iletiniz. Bu alan üzerinden değil.
NOT: Ayrıca az önce firmayı arayarak benimle görüşmek istediğinizi belirtmişsiniz. Şahsıma söylemek istediklerinizi buradan söyleyebilirsiniz.