xAsAx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
engin b ilgileriniz ve detaylar için ne kaadar teşekkür etsem azdır çok sağolun varolun

aynı iş verenim gibi konuştunuz bulunduğum bölgede tek tv kanalı var ve htyiaçlarım bunu gerektirdi... ayrıca detayları anlatmamı isterseniz çektiğim ihtarnameyi göndereyimde okuyun... başka şirketlerden inşaat ustası olarak sigota göstermeleri hiç haberim olmadan habire giriş çıkış yapıp diğer şirketlernde göstermeleri vs birikti birikti taştı.

ya zaten öyle akılları sıra yıldırıp geri çekilmemi istediler adsense raporlarını döktüm onların adsense si ile benim adsemse ayır sadece giriş yetkileri var hatta ben yöneticiyim onların hesaı değil. ek hesap gibi düşünebiliriz. tüm zamanlarınraporlarını döktüğümde kazançların hangi siteden geldiği net gözüküyor benim sitem

Tavsiye vereyim Adsense'in kapanma ihtimaline karşı. Sulh Hukuk mahkemesine tespit davası açtırmak istiyorum diye başvuru yapın. Tespiti de Adsense kazançlarınız için olduğunu ve bilişim ile ilgili bilirkişi talep edin. Yanında açıp adsense hesabınızın bugüne kadar size yatan paraların hangi sitelerin kazandırdığını tespit ettirin. Dava harcı ve bilirkişi ücreti ödeyeceksin. (Şu anda ne kadar bilmiyorum.) Sonrasında işverene ve avukatına hiç bir bilgi vermeyin. Onlar size davayı açtıklarında delil olarak bu tespit davasını koyun önlerine. Tespiti siz yaptırdığınız için genellikle bilirkişiler sizin istediğiniz şeyleri yazıyorlar.