Rica etsem pm gönderirmisiniz
Merhaba taziyemden dolayı foruma giremedim kusura bakmayın ihtiyacınız devam ediyorsa özelden msj atabilirsiniz
Alan adını size özel mesaj yolu ile yaptım hocam. Rica etsem geri dönüş sağlar mısınız?
Merhaba taziyemden dolayı foruma giremedim kusura bakmayın ihtiyacınız devam ediyorsa özelden msj atabilirsiniz
hocam ulaşamıyorum size ödeme yaptım görünce dönüş yaparsanız sevinirim
hocam merhaba kusura bakmayın özelden yazın ya iadenizi yapim yada başka alan adı yada transfer yapalım nasıl arzu ediyorsanız
1 domain sipariş edeceğim enpara bilgilerinizi yollar mısınız?
enpara.com üzerinden ödeme yapacağım whatsapptan hızlı iletişim için numaranızı pm atarmısınız
Satış devam ediyorsa Enpara bilgilerinizi yollar mısınız?
RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba,
12 adet domain transfer edeceğim. Her domain için işlemler ayrı hesaplardan mı yapılıyor? Pm ile işlemleri detaylı bilgilendirirseniz sevinirim.
Hayırlı işler
evet hocam her hesap için ayrı hesap açıp teslim ediyorum
arkadaş hâlâ iş yapıyor mu
.com transfer yapmak istiyorum devam ediyor mu
Arkadaşım burada mısın 1 Şubattan beri girmemişsin. Skype tan yazdım.
Merhaba taziyemden dolayı foruma giremedim kusura bakmayın geldim burdayım artık hocam sorun varsa özelden yazın yardımcı olim
bende 1 Şubattan berı bekliyorum maalesef aldığım bir alan adı hesabı askıya alınmış kendisinin bilgilerine ihtiyacım var ve günlerdir çevirimdışı
merhaba hocam sizin sorun giderildi başka sorun varsa belirtin yardımcı olim geçikme içinde kusura bakmayın tekrar
hocam 1 adet .com domain alınacak skype de yazıyorum meşgulsün sanırım buradan halledek bari
merhaba hocam geldim istediğin yerden seslenebilirsin yardımcı olurum
bana aldığı domainde çalışmıyor. panelden silmiş godaddy. ulaşamıyorum.
Merhaba taziyemden dolayı foruma giremedim özelden alan adınızı iletin yardımcı olim hocam
Uzun zamanır ses yok arakdaştan. Aşağı yukarı 20 gün oldu. Muhtemeln başında bir sıkıntı vardır diye düşünüyorum. Ben 10-15 domain aldım kendisinden şükür hiç sorun yaşamadım. Şimdi yazdıklarınızı görünce tedirgin oldum kontrol ettim sorun yok
Syptan yazışıyorduk en son 29 ocakta cevap verdi ve sonrası yok. İnşallah tez zamanda cevap verir herkese.
merhaba hocam geldim herkeze dönmeye çalışdım umarım atlamadan vermişimdir cevap
merhaba burdayım geldim hocam bir problem yada ihtiyaç varsaözelden msj atın halledelim