Aynı sorun bendede vardı bu işin mantığı beslenme kardeşim. düzgün besleniyorum ama kilo alamıyorum diyenlerin hepsi yemek yemiyordur. Yemek yemiyordan kastım her bulduğunu yeme değil. Düzgün ve sağlıklıı beslenme. Bak sana 1 ayda 5 kilo aldığımı söyleyeyim. İlk önce git spor salonuna. Adım falan atma koşma etme. 1. hafta vücudunu ısındır tüm aletlere gir. Sonra 1. haftadan sonra internetten program bul yavas yavas calısmaya basla. Yemene rağmen kilo alamamaın nedeni, onları kas olarak yakmamandır. Yani yiyosun hoooppp tuvalette gidiyor bi halta yaramıyor. kalori ihtiyacı hesaplamaya gir. 2400 civarı cıkacaktır. Sonra kendine 4000 kalori yemek listesi hazıla. internetten karbonhidrat tozu bak, hardline ve optimum serius mass önerimdir ikisi de harika. uyku düzeni önemli sabah 8 de ilk öğününü yiyeceksin sonra 10 da atıştırma fındık önerimdir(muz, ceviz de olur) 12 de öğlen yemeği 3 gibi ara öğün sonra akşam yemeği karbonhidrat tozu akşam yatmadan cici bebe. Yazıyoo adlı app var nette. bak her yediğini kalorisini yaz. ilk 2 hafta sıkıyo ama sonra gerçekten anlıyosun alışıyosun. ben bununla 1 ayda 65 oldum sonra 70. bu peogram ayda 5 kilo aldırır. ama erken uyuyp etken kalkcan, spor salonu şart ve 4000 kalori kesin olmalı. Bunları düzenli yapmazsan kiloyu unut. Ben bildiğim için demiyorum 1 sene araştırdım, spor hocalarından aldığım nasihatlara göre birşey söylemek istedim. bu arada günlük protein karbonhidrat ve yağ ihtiyacını da hesapla ona göre yiyeceklerin protein karb ve yağ oranlarına bakarak satın al ye. sabah kahvaltıda mesela yulaf süt, hindi füme, lor peyniri 5 yumurta fix yemeklerde pilav makarna tavuk fix olmalı. Hatta artık pilav yemekten iğreniyordum ama sonucu görünce sende inanamayacaksın

Bildiğim birşey yok aslında bu yazdıklarım herkesin bildiği şeyler ama uygulamaya gelince herkes affallıyor. HİÇBİR BAŞARI OTURARAK OLMAZ, HER DÜZLÜKTEN ÖNCE BAYIR ÇIKACAKSIN. iyi forumlar