Gerçek şudur ki, internet firması aramaktan bıktım. TTNET ile bir türlü hızlı interneti yakalayamadığımdan Türknet'e geçiş yaptım.

4 Ocak tarihinde Turknet e geçiş yaptım, 1 Şubat tarihinde bana iki fatura gönderdiler. Biri ocak faturası, diğeri şubat faturası. "Biz ayın başından parayı alırız" dediler. ilk kez bu firmada gördüm.

Firmaya geçiş sürecinde bana 1 ay ücretsiz kullanım sözü verildi, buğün aradığımda " siz zamanında faturanızı ödemediğiniz için bu hakınız iptal edilmiştir" denildi. Şubat ayındayız ama şubat faturasını geç ödediğimden bu hak iptal edilmiş. Söz nerde kaldı?

Yine geçiş sürecinde bana 24mb internet sözü verildi. Geçiş yaptığımdan bu yaka en yüksek hız 7mb oldu. Dediler ki türk telekom alt yapısından bizden kaynaklı değil. oysa ki bu konuyu, geçiş nedenimi hepsini onlara anlatmıştım. " bizde o sorun olmaz" denilmişti.

Velhasıl kelam, Sözleşmesi olmayan, Türk telekom alt yapısı kullanmayan, Kota kalkmasınaa rağmen kota uygulayan çakalardan olmayan bir internet sağlayıcısı arıyorum.

herkese teşekkürler şimdiden.