bi ara isg seminerinde bir uzaman konuşmuştu, Çalıştığı otelin üzerindeki kar yığını, bir müşertinin otelden kiraladığı atv'lerin üzerine düşüp zarar vermiş. o alanda her ne kadar saçak altına girmek yasak şeklinde yazılar olsa da . Bilir kişi raporu olumsuz yazmış ve otel davayı kaybetmiş. Neden olarak çatıda ısıtma sistemi olması gerekir demişler. -Ki uzamana göre Kış truzmi için açılan otelin çatısında kar olmazsa olur mu?(adam haklı bence). en son yargıtaya gitmişlerdi ne oldu bilmiyorum tabi.
sizin durumunuzda da muhtemelen bilir kişi atanıt ve onun vereceği karara göre bir sonuç çıkar biraz şansa kalır bu iş. Ayrıca muhtemelen ispatlanabilir maddi kaybınız yoksa manevi tazminat için uğraşmayınız. İlla bir tazmnat düşünüyorsanız önce avm yönetiminden talepde bulunabilirsiniz gayet tabii kabul edebilirler.
geçen sene bodrum havalimanında bir hocamızın annesi merdivenlerden düşmüştü ve ayağını incitmiş, öyle kayma filan değil sanırım kalabalıktan ve muhtemelen yaşlılıktan kaynaklı. o zamanda havalimanı kadını hastaneye götürmek için araç ve yardımcı personel vermişti mesela. siz de şansınızı deneyebilirsiniz.
videoları izlemenizi de tavsiye ederim ben de geçenlerde avm de bir içecek almıştım bozukmuş sanırım kapağını açar açmaz taşmaya başladı neyseki fazla dökülmedi direkt çöpe attım 3 kuruşluk şey diye fişi de kasada bırakmıştım kaldı öyle. bu durumda aslında satış yapan markette ciddi suçlu olabilir.