Dbweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adamın işi o zaten burada boş şov yapmak 1 gece de 19 sayfa UI/UX çıkarmış bu arkadaş konusu vardı. Biz daha 2 haftada bir projenin UX kısmını yeni bitirdik. Hee bir de uplabs "tasarımcısı" diyorum ben bu arkadaşa. Yanlış hatırlamıyorsam film sitesi arayüzü baya bi esinti çıkmıştı.
benim anlamadığım nokta şu, neden hep eleştirmek zorundasınız ? doğruluğunun ispat edilmesine ihtiyacınız var ? 19 sayfa çıkartmış arkadaş diye dalga geçtiğin o 19 sayfanın çıktığı günü biliyorum ben! insanlar sizinle burada başına gelen güzel şeyleri paylaşmak istiyor ama siz sürekli bir yerme halindesiniz. Gerçi Berkay'ın sizin bu söylediklerinizden etkileceğini hiç zannetmem de neyse... Biraz yapıcı olun.. ThemeForest'ta satılan bir çok temayı katlayacak tasarımlar çıkartıyor arkadaşımız. Eline sağlık demek bu kadar mı zor ? yolun açık olsun demek bu kadar mı sizi rahatsız ediyor ? Benim @MovoCreative; için bir gece de yazdığım css/html'i göstersek size demekki yerin dibine sokacaksınız... Daha fazla da bir şey yazmak istemiyorum.