EditAbi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bağlanmak istediğin yerden gerekli network izinlerini verdikten sonra, bilgisayarına sql server management studio kurup ip adresini yazıp o sunucuya bağlanıp istediğin işlemleri yapabilirsin.
Dediğinizi araştıracağım, teşekkürler

tknlg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yedek alabilirsin yada ufak bir program yazarak locale taşıyabilirsin.

Yedekler için mysql' de dışa aktarma özelliğini kullanabilirsin, sql, csv gibi formatlarda yedek verir.
Mssql'de .bak yedeği de alabilirsin, .sql yedeğide.
postgres içinde yine sağtık menüsünde yedekleme seçeneği var.

Ancak tecrübeli değilsen veritabanını kurcalamanı tavsiye etmem.
Hocam durum şimdi şöyle, öncelikle, veritabanı konusunda tecrübeli değilim. Bir site yaptım .net ile mssql kullandım. mssql2017 de çalıştım. Hostingin verdiği yer mssql 2014 destekliyormuş. Generate Script'ten 2014 yedeğini aldım attım host'a fakat şimdi hosttakine export diyorum bana .bak ile vermiyor verdiği dosyanın uzantısı yok, tarih isimli bir dosya iniyor. Bunu text'te açıyorum şifrelenmiş gibi gözüküyor. Managerden'de bir türlü halledemedim o dosyayı import etmeyi. Tıkandım kaldım yani. Hosting ile görüşsem bir faydası olur mu çünkü ben veritabanını oraya atmak için hostingden adamlarla görüştüm yaptığım yöntem tam yetki istiyor o yüzden biz yapmak zorundayız dediler. .bak dosyasını onlara gönderdim onlar yükledi sisteme.

Buraya baktım hocam faydasını göremedim