Prens55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
her hastanın tedavi yöntemi farklıdır. bence konuyı direk kapattırın. yanlış fikir verecekler çok olur. maalesef psikoloji öyle sağdan soldan fikir almak ile olmaz.
geçmiş olsun uzmanla görüşmenizde fayda var
Doğrudur Hocam Haklısınız Sadece Bu Hastalığı Olan Kişiler Ne Yapıyor Merak Etim. Uygulamak Vs Olmaz Merak Etim Sadece Zaten. Şimdi Pazartesiye Randevu Alıcağım.
Teşekkürler, Önceden Piskoloji Yada Diğer Hastalık Konusunda Birisini Görünce Allah Şifa Versin Der Geçerdim Ancak Çok Zormuş. İnsana Kafayı Yedirecek Derecede.

fatii adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
obsesyon yani düşüncese bozukluk
kopülsüyon davranışa yastıması.

bu gibi ruhsal sorunlarda genel olarak kişinin obsesyonu neden kaynaklandığını bilmeden çözüm üretilemez. bu yüzden profesyonel destek şart olur.

tabi ki basit bir şekilde söylemek gerekirse bu ruhsal bozukluğu olan kişiler genel anlamda hepsini yanlış olduğunu bilir fakat malesef ki vazgeçemez. tedavi yöntemi onu yapmasını engeleyecek biri gerek ve yapmadığında hiç bir sorun olmadığjnı fark edecek. bu en basit tedavi yöntemidir. tabi tüm herkeste uygulanamaz ve kesin çözüm değildir
Hastalığın Sebeplerini Biliyorum Pazartesi En İyi Şekilde İçimi Dökecegim Yoksa BU Gidişle Kafa Kalmaz Bende.