Teknik olarak incelemeye hiç girmeden sadece ana sayfanıza girdiğimde karşıma gelenleri aktarayım:

- En son içerik 13 Ocak tarihinde girilmiş. Diğer içeriklere de göz atınca güncelliğin yanı sıra paylaşım sürelerinin arasında çok fark var. Örneğin 13 Ocak'da bir içerik girmişsiniz, 18 Aralık'ta farklı bir içerik girmişsiniz diğer içeriği ise 16 Aralık'ta girmişsiniz. Site anladığım kadarıyla güncel içerikleri paylaşan haber sitesi alternatifi bir site. Kendinize sormanız gereken ilk soru şu olmalı bence: "Haber ürettiğim ve kullanıcıya güncel içerik sunduğum bir sitem var ama beni rakiplerimden farklı kılacak ne var bu sitede."

- Rakiplerinizle rekabet edebilmeniz açısından güncel içerikleri dakikası dakikasına girmeniz gerekiyor. Olayın sıcaklığı üzerindeyken takipçilere aktarılmayan haber 1 saat sonra yada 1 gün sonra aktarılırsa o haberin ne Google gözünde ne de takipçi gözünde değeri vardır. Bu yüzden güncelliğe önem verilmesi lazım.

- Sitede toplam 220 tane konu var. Rakipleriniz ile kendinizi kıyaslayınca bu rakamlar biraz düşük kalıyor olabilir. Bu yüzden siteye yoğun bir şekilde özgün içerik girmeniz rakiplerinizle rekabet etmenize olanak sağlar.

- Sitede ki reklam yerleşimleri şahsen beni çok rahatsız etti. Reklam birimlerinin yerini değiştirmelisiniz bence.

- Logo emanet gibi duruyor biçimlendirilmeli.

- Sitede hakkınızda sayfası var ama gizlilik politikası, künye ve iletişim gibi sayfalara rastlamadım. Bu sayfaları oluşturmanız olumlu sonuçlar almanızı sağlayacaktır.