okokok adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sölediğimin arkasındayım. yarışmaya başvuran herkes juri elemesinden geçiyor. Gelen mail içeriğini aratırsan benzer mail giden birçok blog yazisi bulursun. Sorun buraya gelip galaya gidiyorum demen. Sadece başvuru yapmışsın ve yarışmaya katılım göstermişsin. Kimse seni italyaya çagırmamış.

Daha fazla uzatmayacağım. Mesela biri beş yapıp anlatman.
Demin biri 10 yapıyordum şimdi biri 5 'e düşmüşüz mail bir tek bana geldi demiyorum ki ben tabi ki herkese gönderebilirler. Bana gelen bir mail olduğu için paylaşmak istedim belki galayada giderim bunu sizde bende bilemem ayrıca başvuru yapmadım konuyu tekrar okursanız tasarımlarımı yükleme kararı verdim yazmışım halen bir başvuru oluşturmadım ve yarışmaya katılım göstermedim siz italyaya takmışsınız biraz kafanızın %90 kısmını konuda yer alan italya ele geçirmiş oysa asıl içerik italya değil önce onu bir farkedin Ayrıca aylık 34.000 TL konusunuda es geçmişsiniz bu mesaj yerine erdemlik yapıp sözünüzde duracağınız mesajı görmeyi isterdim konumuz bir tartışma konusu değil onuda belirteyim ben daha mesajınız olursada cevap verme taraftarı değilim esen kalın