Şuan benim google işletmede 10 tane ye yakın haritam mevcut aylık 1500 ila 2000 tl ödeme yapıyorum geçen 2 ay 4 bin tl reklam ödemesi yaptım adwordse ve aldığım iş sayısı sadece 2 adet.
Bende kendimce söyle yapıyorum:
Örneğin ben istanbul anadolu yakasındayım, anadolu yakasında 10 ilçe avrupa yakasında 15 ilçe varsa öncelikle anadolu yakasında dün ataşehir bölgesine, atladım arabaya gittim, ataşehir bölgesinde sektörümle ilgili bir kelime aradım ve çıkan harita sonuçlarında aradığımı bulamadım aslında buldum ama istediğim yani benim firmam yok. Bende mobil konumu kapatıp yen bir hesap acıp farklı hemen olmayan adresi o anda yeni üye kaydı yaptıktan sonra haritada konum kapalıyken yeri buldum ve buraya firma ekleme yaptım tak 1 saat sonra hesap haritada gözüktü.
Yarın kartal ve tuzla ve diğer bölgelere gidip aynı şekilde yapıcam. Aksi halde telefon onayı veya adres istiyor her adreste olmayacağıma göre. Bu şekilde spama başladım.
Ek olarak; sektörde örneğin, kendi kelimende daha önce açılmış ama işlem yapmayan haritalarda. 2 şık çıkıyor.
1. öneride bulun (bunu denedim oluyor.)
2. işletme sizemi ait. (bunu denedim kabul etmiyor adres onayı istiyor.)
Demek istediğimi umarım anlatabilmişimdir.
Not: ek olarak istanbul dışı, kocaeli, sakarya, bolu, gibi bölgelere harita açtım buralarda onaylanma olayı daha hızlı denendi. Eğer gidebilecek ve hizmet verebilecekseniz açın.