cok güzel bir is yapiyorsun hocam ama müsade edersen seni pozitif yönde elestireyim..
Maalesef biz türkler bir cok konuda cok kücük düsünüyoruz. Güzel bir is cikariyorsun ve pazarini sadece "türkiye" ile daraltiriyorsun. Dünya capinda yiginla tekstil isiyle ugrasan yerler var (elbette cogu asya'da ve onlarin da muhtemelen vardir kullandigi bir yazilim) ama ne olursa olsun dünya cok büyük bir yer. Yerinde olsam programa birden fazla dil destegi eklerim ve önce avrupa, sonra amerika ve asya pazarlarina acilirim.
Cok fazla bir maliyeti olmayacak sana (her sey online halledebiliyor artik). Ülkemizde üretilen yazilimlarn yurtdisinda satilmasini cok istiyorum.
Mesela akilli elektrik sayaclari icin güzel bir proje yapilmis türkiye'de ancak dünyada talep edilen bir yazilim degil. Siteleri bile cok dandik, dogru dürüst bir aciklama yok vs. Artik satilmaz diye mi üstün körü yaptilar yoksa baska bir sebeple mi bilmiyorum. Ancak kaliteli bir ürünün alicisinin oldugu konusundayim ve senin de böyle bir ürün cikarttigini düsünerek bunlari yaziyorum.
Basarilar