Pinterest işiyle uğraşanlar ve 10 dan fazla siteyi idare edenler bu işe nasıl yetişebiliyorsun?
Ben siteyi açtıktan sonra 2 günlük içerik girmek için 2 saat vakit harcıyorum(pinleme işi bunun dışında onun için eklenti var).
Günde 40 civarı pinleme yapıyorum 1 tanesi için.
4 tane site var zaten bunlara içerik doldurana kadar tüm günüm bitiyo. İçerik olarak günde 3 tane konu açıyorum kısa bi yazı ve galeri şeklinde resimlerden oluşuyo. İnternetten başlık bul vs derken 3 konu 1 saati buluyo hazırlaması
Durum böyle olunca aklıma olan diğer projelere başlayamıyorum. Günün 12 - 15 saati pc başında geçirmeye başladım.
Günde 40 pini 15 e felan mı düşürsem?
Bu işlerle uğraşan forum halkı nasıl yapıyorsun? Şu kardeşinize bi fikir verin 20li yaşlarımı 15 saat pc de geçirmek istemiyorum ya da geçireyim ama bunu 4 site ile değil 10 site ile yapayım.
Forumda açtığı konularla bana çok faydası dokunan
@AlperA.; abimden de bi yol göstermesini bekliyorum bu konuda.
Şimdiden herkese teşekkürler iyi forumlar.
"quantity over quality" yaparsan yetişemezsin, boşa kürek çekersin. Onun yerine "quality over quantity" olarak yürü (googleda araştırabilirsin.
Ya da herkes gibi bağla otomatiğe, bas spamı sonra ya hesap kapansın ya da 3-5 bin TL kazandım diye "para kazanıyorum" sanarsın. Şimdi bu kategori yeni, 2-3 yıla kalmaz "hesabıbım banlandı, pinterest yalanmış, hepsi hikaye..." diye konular açılmaya başlayacak nasılsa. 2012de google içinde aynısı oldu, 2014ten beri de aynısı oluyor. 2019a geldik, 2023 hedeflerinde "pinterest kapısını kapatma" hedefii koyan bir çok arkadaş şimdiden mevcut forumda. İstersen 5 senelik hedef belirle sonrasına bakarız de

Ya da uzun vadeli çalış. Karar senin