Merhabalar R10 ailesi. 3-4 gün önce "Violation of Usage of Android Advertising ID policy and section 4.8 of the Developer Distribution Agreement" uyarısını mail olarak aldım ve uygulamam yayından kaldırıldı. Ben de politikaları güncellemeden uygulamada birkaç şey değiştirip tekrar play store'a attım ve uygulamam yayına alındı ama o günden beridir Admob hesabımda Gösterim'ler olmasına rağmen kazanç 10kuruş oluyor. Ben de dün, bu forumda sorulan soruları araştırarak aynı sorunu yaşayanlara verilen çözümleri uygulayıp uygulamamı tekrar yükledim. Yani Gizlilik Politikası vs sorununu çözdüğümü düşünüyorum yani en azından forumda bu konuyla ilgili verilen cevapların aynısını uyguladığımı düşünüyorum ama Admob hesabımda hala bir değişiklik yok. Bugün de 200 üzeri gösterim almama rağmen Tahmini Kazanç 0.14 TL yazıyor. Uygulamayı ilk yüklediğim günlerde hergün en az 2-3 lira gelir geliyordu ama uygulamam kaldırıldığı günden beridir kazanç gelmiyor. Bir anlamı var mı bilmiyorum ama şunu da ekleyeyim kullandığım reklam AdMob Rewarded Video reklamı. Bu konu hakkında bir fikri olan varsa çok makbule geçer. Şimdiden teşekkür ediyorum, iyi forumlar.