Selamlar!
Emekli bir esporcu ve aktif bir yayıncıyım (twitch.tv/adanielol)
Bir turnuva düzenleme aşamasındayım ve olabildiğince büyük çaplı olacak. Kesinlikle kar amacı gütmüyoruz. Katılım ücreti 1-10 tl arasında değişecek ve ödemeler durmaplay üzerinden alınacak (durmaplay ile partner olmak üzere anlaştık)
Bu bağlamda bize sponsor/partner olmak isteyen oluşumlar arıyoruz. Zaten birçok yayıncı ve firmayla iletişim halindeyiz ama r10da da bir konum olsun istedim
pm veya konudan ulaşabilirsiniz.
DÜZENLEME:
Kaçan panda hocamın haklı tavsiyesi üzerine birkaç detay daha ekleme gereği duydum
Turnuva bir League of Legends turnuvası
Online olarak oynanacak, şu an bir cafe ile offline için anlaştık ancak cafe izmirde. İlk tercihim istanbulda olması yönünde olduğu için bu değişkenlik gösterebilir.
Sponsor olacak firmaları en iyi şekilde tanıtmak için elimizden geleni yapacağız. Özellikle yeni atılım yapmak isteyen oluşumlar için iyi bir fırsat oluşturacağını düşünüyoruz
Reklam kısmında birçok influencer ile doğrudan iletişimim var (cep telefonu, instagram, facebook vb.) Ücretsiz olmasa dahi tanıtım için makul ücretler sunacaklardır zira bazılarıyla daha önceden çalışmışlığım var. Bunun dışında birkaç espor organizasyonu ile de iletişime geçtik