Şayet böyle bir dava açarlarsa siz davaya tarih verildiginde duruşma gününden önce gidin adliyeden nelerle suçlanıyorsunuz bir kopyasini alarak ögrenin ve evraklarinizi, ekran goruntuleriniz varsa uzerinde yazili olarak anlatan çıktıları dava gununden önce savciya teslim edin, boyle bir davada buyuk ihtimal bilirkişi istenecektir ,evraklarinizin dosyada hazir olmasi ve sistemin isleyisini anlatan çıktılariniz mahkemenin ve bilirkisinin islerini kolaylastiracaktır.
Adsense Sistemin isleyisini basit anlasilir bir sekilde anltirsaniz mahkeme uzun surmeden beraatinizle sonuclanir.
engin b ilgileriniz ve detaylar için ne kaadar teşekkür etsem azdır çok sağolun varolun
"4.5 yıl bir yerel tv kanalında çalıştım ancak mesai ödememeleri ve elden maaş vermeleri gibi haklı nedenlerim olduğu için ihtarname çekerek 5 şubatta işten ayrıldım ve dava açtım."
Madem mesai ödememeleri ve elden maaş vermeleri gibi haklı nedenlerin vardı. Neden 4.5 yıl çalıştın? ve 4.5 yıl sonra dava açma gereği duydun?
aynı iş verenim gibi konuştunuz

bulunduğum bölgede tek tv kanalı var ve htyiaçlarım bunu gerektirdi... ayrıca detayları anlatmamı isterseniz çektiğim ihtarnameyi göndereyimde okuyun... başka şirketlerden inşaat ustası olarak sigota göstermeleri hiç haberim olmadan habire giriş çıkış yapıp diğer şirketlernde göstermeleri vs birikti birikti taştı.
kısa ve net eger senin bilgin yok ise ve para almadıysan seni korkutma adına girişim gibi geldi bana
ya zaten öyle akılları sıra yıldırıp geri çekilmemi istediler adsense raporlarını döktüm onların adsense si ile benim adsemse ayır sadece giriş yetkileri var hatta ben yöneticiyim onların hesaı değil. ek hesap gibi düşünebiliriz. tüm zamanlarınraporlarını döktüğümde kazançların hangi siteden geldiği net gözüküyor benim sitem