Güzel ilerliyor gibi gözüküyor merakla bekliyoruz
Projeyi yakından takip ettiğiniz için teşekkürler.
Hocam süper bence hiç durmadan ilerlemelisiniz kesinlikle bittiğinde bu formu kullanıcam..
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim, işlerden fırsat kaldıkça yeni bir şeyler katıyorum hocam.
Elinize sağlık çok güzel görünüyor, lütfen bıkmadan usanmadan geliştirmeye devam edin.
API üzerinden üyelik işlemleri (yeni üye, şifre değiştirme vb) ve login işlemlerini yapabilsek ben de kullanmak isterim.
İşlerimden dolayı proje çok duraksayarak ilerliyor ama bunun da güzel yönleri var, zaman kaldıkça daha iyi yenilikler ekliyorum.
Edit: Bahsettiğiniz login olmada api desteği ise bir çok sosyal hesaptan login olabileceksiniz.
Hocam tebrik ediyorum çok güzel bir çalışma yerli bir forum scriptimiz olması güzel. Ben cuzi bir ücretle domaine lisanslı şekilde satılması gerektiğini düşünüyorum. Bu şekilde hem size kaynak olur hemde gelişim süreci yol alır.
Öncelikle güzel yorumunuz için teşekkürler, lisans konusunda daha karar veremedim, aylar olmuş gibi gözükse de projenin önünde çok yol var.Satarsam bile bu çok cüzi bir ücret olacaktır.