_muzaffer_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle selamun aleyküm deyip söze başlayayım.
1. Başlık baya etkileyici olmuş çok etkilendim.
2. Nexpostla ilk çıktığı andan beri ilgilenirim ve ilk alicilardanim. İlk alıcı olmakla beraber nextpost scriptiyle Turkiyede en uzun süre kalan ve geliştirilmesi durdurulmasına rağmen hala çalışan ara sıra geliştirmeye devam ettiğim tek site Benim site diyebilirim işlevsellik ve gerçek anlamda çalışan başka bir site biliyorsan buyur göster bana kardeşim.
3. Sitemin alexa itibarını nasıl artırabilirim diye düşünürken eklenti geliştirmek geldi aklıma Eklenti şu şekilde çalışacaktı sitemdeki fotoğraf editorunu iframe ile eklenti içinde göstermek olacaktı. veri gönderiyor deyip gösterdiğin editör yazan iframe ile çekilen fotoğraf editörü aslında sonra yoğunluktan ve kullanıcıların sacma sorularından bıkıp bıraktım uğraşmayı şuanda sadece kendi Butik hesaplarım için kullanmaktayim siteyi. Dolayısıyla editör kısmı işime yaramadığı içinde kurmadım. Sunucu değiştirmiştim. Pleskten cpanele geçmiştim. Site taşımada uyumsuzluk hataları veriyordu malum elle taşımak zorunda kalmıştım neyse.
3.Bu fotoğraf editöru eklentisi şimdi siz bu eklentiyi kimden aldınız? Ben size vermedim? Hiç bir bağlantım da bu gönderi dışında sizinle olmadı.
4. Nextpost un geliştiricisi nulledler yüzünden sistemi geliştirmeyi bıraktı siz kalkıp çok yüksek ihtimal nulledi kurmussunuz eklentiyi de nulled forumlarında almissinizdir adım kadar eminim. Ve sehll var içinde deyip beni şikayet ediyorsunuz komik değil mi sizce?
Eklenti açıklamasına veya yaptığı bir kodlamaya bilgilerini koymayan kaç kişi var bu forumda. Neye dayanarak bunu ben yapmışım gibi bir kanıya variyorsunuz biliyorsunuz ki sizin gibi nulled kuran onlarca Türk sitesi açıldı bunu onlardan biri koymuş olamaz mi. Bu eklenti bir çok nulled sitesi tarafından defalarca paylaşıldı en. Basiti ve en tanınır nulled sitelerinden bestblackforumun sahibi savaş adında bir Türk kullanıcı ve neredeyse bütün eklentiler orada paylasiliyor neden ben yaptım kanısına vardınız.
Evet dosyaların içinde belirtmiş olduğum gibi shell var, yabancı birisi o kadar site varken sizin sitenizi kullanıcak değil herhalde? Yada isim ve soyisminize bilmesi tesadüf olmamalı

Ayrıca ben nulled kullanmıyorum kesinlikle, ihtiyacımızda yok; lisanslı instafly kullanmaktayız. Arkadaşımız vesilesi ile inceleme yaptım.

İşin komik tarafı halen ben yapmadım diyebilmeniz Cidden gülünç bir kavram.

BigSEO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pİnterest eklentisini de müşterilerine null olarak veren kişiler var. Onlarıda mı yazsak ki? 🤔 Ya da githubda paylaşılan eklentiye 2-3 buton ekleyip satmaya çalışanları mı söyleyelim? Sorsan herşeyi biliyorlar.
Böyle bir şey söyleyip ve savunmak şaçma. Üzülerek söylüyorum ki esasında fişlenmek size müstehak.

_muzaffer_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3.Bu fotoğraf editöru eklentisi şimdi siz bu eklentiyi kimden aldınız? Ben size vermedim? Hiç bir bağlantım da bu gönderi dışında sizinle olmadı.
Ayrıca ben scriptteki paylaşmış olduğum içerikte hangi kısımda veya modülle olduğunu tam olarak belirtmedim? Siz nerden bildiniz o kısımda olduğunu

Yani hocam bırakın yalanları ALLAH söylettirmiş işte ahh ahh....