Mng ile bu alan adı arasında dağlar kadar fark var. 3 Harf kombinasyonu farklıdır. MNG global bir alan adı ve 1M$ da edebilir. Ancak bu alan adı hem 4 harf hemde net uzantılı. 3 Harf net uzantılar bile rağbet görmüyorken bu alan adını o çıtaya koymak yanlış olur. Proje yaparsanız alan adına değer katabilirsiniz, ancak sadece alan adı bazında o rakamları görmesi imkansızdır. Harf kriterine göre satılacaksa piyasada değerleri belli, bu nedenle satıcı ifade ettiği anlama göre satmak isteyecektir. Satıyorum dediğinde 500-1000$ görme ihtimali belki var belki yoktur.. Ancak tok satıcı gibi beklenirse daha yüksekleri görebilir. Tabi bu o zamanki piyasa şartlarına bağlı..
Hocam ben domainimi övmedim lakin yiğidi öldür hakkını yeme diye bir tabir vardır, açıklamanıza istinaden;
Domain'in sadece Türkiye değil dünyaca ünlü marka ve patentleri mevcut, ayrıca Türkiyede kullanılan alanlar;
Google Link
Turkcell, vodafone, tt gibi bir çok firmanın genç paketleri var, mobilya genç odaları ve bir çok alanları linkte görebilirsiniz.
Buradaki linkte'de genc 'in global marka ve potansiyelini görebilirsiniz
Nasdaq borsasında dahi isim mevcut;
Link
r10'da sağlıkçı bir arkadaş ortalama 5 sene önce 10.000TL lik teklif de bulunmuştu, ama ihtiyacım olmadığı için kabul etmemiştim.
Bunları anlatmamın sebebi övmek değil, ama gömmek'de olmamasıdır.