Selam
Gerçekten söylediğiniz bütçe ve aziminiz olduğuna inanarak yazıyorum.
Youtube video kanalı gibi kişisel televizyon sistemini fii tarihinde Bill amca söylemişti, ama gerçek anlamda hayata geçirmek ona nasip olmadı.
Forumumuzda herşey kazanma odaklı ancak, sizin bütçeleriniz ile sıfırdan giren bu güne kadar görmedim. Dolayısı ile en azından ülkemizde benzer örnek çok azdır. Yurtdışındaki video girişimlerine göz atmak gerekebilir.
Ben olsaydım eğer, öncelikle üniversitelerden part time, ses, ışık, senaryo, kurgu ve sahne için bir ekip bir araya getirirdim. Bu ekiple senaryo, sahneler, dekor, ışık ekipmanları, ürünler, bilgisayar donanımı, iş süreçleri üzerine en az onlarca saat toplantı sonrasından dökümler oluşturudum.
Dökümler sonrasında planlama, bütçe ilerleyiş için yol haritası ve yayından önce en azından 15-20 video hazırlarım.
Video yayınlama zamanlamalarına eş zamanlı reklam bütçeleri yönetimi ile nasıl yapılırı geliştirim.
Çünkü asıl önemli olan konu bu. Bu yoldan giden çok az kişi var. Başarılı olanlar daha da azdır tahminimce. Ve onlar sizle bu bilgiyi paylaşmayacaklar.