Teşekkür ederim dostum
Çok teşekkür ederim, tabi ki faydalı oldunuz. Sıfırdan kanal açmayı bende düşünüyorum fakat çok geç onaylanıyormuş para kazanması galiba. Beklemeye değer mi?
Sahip olduğunuz reklam bütçesi ile gerekli şartları birkaç günde karşılayabileceğinizi düşünüyorum. Bir kanal satın almanız durumunda ileride başınıza olumsuz durum gelebilir. Burada saçma sapan tonlarca şey konuşulmuş. Biz kısaca buna çekememezlik diyoruz. Aldırış etmeden yola en iyi şekilde çıkmanızı taviye ediyorum.
40k Dolar başlangıç için çok güzel bir sermaye. Gerekli olan ekipmanlar (ışık, tripod, lensler vs), renderve kurgu için bir bilgisayar, bir ana kamera 2 yan GO PRO kameraları gibi masrafları çıktıktan sonra geri kalan ücreti video içerik üretimi için gerekli olan şeylere ayırabilirsin.
20k dolar bütçesi gerçekten muazzamdır. Eğer aylık olarak bu hediye gelecekse kanalı kısa süre içerisinde 100k abone sınırını geçiretebilirsin. İlk başta 10 adet video yayınladıktan sonra her birine 1k dolar reklam vermeni öneririm. Gelen geri dönüşümleri analiz ederek en iyi geri dönüşümü aldığınız anahtar kelime ve içerik üzerinden yeni bir vode çekerek 10k reklamı ayırabilirsiniz. Para ile para kazanılmaz demişler. Para olmadan para kazanılmaz. Bu süreç içerisinde başarılı olacağınızı düşünüyorum. Fakat; almanız gereken temel eğitimler var. En azından grafik ve render konusunda ilk başta bir eğitim almanızı öneririm.