Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Merhaba olumsuz cevaplara takılma, bence yoluna devam et bende senin gibi önce araştırdım. En ideali sıfırdan kanal açmak ve kendi yüklediğin videolarla kanalı büyütmek. Başarı için önce karar vereceksin anladığım kadarı ile sen kararını vermişsin. Bak sana kendi durumumdan bahsedeyim, akıllı telefonum yok, 2005 yılında aldığım bir fotoğraf makinesinin video bölümüyle bu işe başladım. Youtubede önemli olan özgün ve sürekli atılan içerikmiş. Bende buna dikkat edip şu an sürekli video atıyorum. yavaş yavaş izlenmeler geliyor ilk etapda abone olunmasada az çok izlenme alıyorum. Sende hedefinden şaşma çok fazla parada harcamana gerek yok. ufaktan başla ve sürekliliğe önem ver. Benim kafamda değişik projeler var bütçem elverdikçe uygulayacağım. Mesela çocukları eğitici videolar üretmeyi düşünüyorum. Kendi çocuklarımla eğitici öğretici ve aynı zamanda bilgilendiri videolar olacak. hem eğlenecekler hemde izleyenlere bişeyler öğretecekler. Örnek projemden birisi çamurla oynatacağım ve çamurdan toplar yaptırıp bu topların içine meyve tohumları yada çam ağacı tohumları koydurup onları doğaya attırıp nasıl fidan dikilir tarzında hem eğlenceli hemde faydalı bir video yapmayı düşünüyorum. Böylece izleyen çocuklarda slaym yada oyun hamuru tarzı kimyasal ürünlerle değil doğal çamurla nasıl oynanır onu öğrenmiş olacak. tabi çamur oyunları olduğundan biraz renksiz olacak ama eğitici videolar olacak. O yüzden kararından vazgeçme ve kafanda eğitici projeler üret, yapılan eleştiri tarzındaki yorumları görmezden gel. Hedefini koy ve emin adımlarla ilerlemene bak. Kolay gelsin.