Yapılan hoş birşey değil wa.rez nu.lled kullanımından bahsedeiyorum, ama bunu tüm yazılımcılar bilir ki engellemek nerdeyse imkanzsız, eher piyayasaya sağlam bir yazlım çıkartıyor ise ya dosyasız vericek, yada bunun sonuçlarına katlanıcak. ve ki zaten bir çok yazılımcı bunu göz alarak dosya paylaşımı yapmakta. karşı tarafın insafiyetine kalmış bir olay ve buna engel olmak zaten çok zor. bu emek ve para konusu sadece script satışı yapan kişinin hakkına giriyor script alan kişinin hakkına girmiş bulunmuyor diye düşünüyorum kendi adına aldı ve kendi adına satış yaparak kazanıcak sonuçta, r10 veya ki bir x forum bu durumdan para kazanıp ekmek param diyen bile var gel sorki nasıl geçiyor boğazından geçiyor işte tatlı tatlı der, o kişide onda emek harciyor gel sor nasıl harcıyorsun abi kolay değil bea lisans patlatmak şükürler olsun eher illa ki kullanıcaksam da nulled veya *****, lisanslı aylık alıcaksam kurarım localhosta öğrenmek için yaparım aktif x sitemde hiç bir zaman nul veya wa.rez olmadı para kazanmak istemedim de o durumda. çünkü insan yaptığı işten çoluğuna çcuğuna ailesine bakan eden var benim boğazımdan helal geçicek ki ben o kazancı bölüşeyim ailemle. kimsenin hakkı helal olmaz böyle şeylerde tabi benimde değil. bu ülkede herkes okusa çevre temizliğini kim yapacak herkes çevre temizliği yapsa a firmasında kim çalışacak durum garip yerlere gitmekte