aydoganweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar

15-20 Gün önce ankilozanspondilit tanısı konmuştu. ilaçları kullanmaya başladıktan sonra daha önce geçirmiş olduğum pankreatit ataklar devreye girdi. Hastaneye kaldırıldım verilen ilaçları kullandım geçmedi. Takipli olduğum devlet hastanesinde kolonoskopi denildi fakat tarih çok ileriydi. Yeniden ağrılarım oldu ve acile gittim. Baktım ki bunlarda çözemeyecrk medipol hastanesine gittim zar zor kusa kusa. burada kısa anlatıyorum ama resmen azraille çebelleştim. Medipolde daha önceki tahlil vs bakıldı kolonoskopi yapıldı 5 tane biyopsi alındı. akciger grafim çekildi yarın verem dispanserine gidip test yaptıracağım yazılan ilaçlar ağır olduğu için istedi doktor. şuanda evde ilaçlarımı kullanıyorum nispeten daha iyiyim. iş güç para hiç umrumda değil. yeterli iyi olabileyim. dualarınızı rica ediyorum.
çok ama çok geçmiş olsun. İnş en kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz. Biz yazıyoruz çiziyoruz ama çeken daha iyi bilir Allah size bol bol sabır versin. Hastalığın her türlüsü zor. Elimizden gelebilecek bir şey olursa mutlaka ulaşın insan insana her zaman lazım