Bu cevapları arıyordum.
Mevcut kendi işim var, fakat hem hobi hemde anlamsız yüksek kazançlardan dolayı başlamayı istedim. Rakama takılmayın, tabi herkesin risk edeceği bazı rakamlar vardır. 40 binde benim risk edebileceğim bir rakam şuanda. 20binlik reklam harcaması ise cebimden çıkacak bir rakam değil. Eşim büyük bir reklam ajansına ortak. İsmini söylemeyeyim ama çıktıkları reklamlar bildiğiniz tanıdığınız firmaların ve üniversitelerin reklamları.
Sormadığımdan değil fakat sanırım telif durumlarından dolayı kapatılıyor galiba kanallar. Ben tamamen özgün videolar çekmeyi planlıyorum. Hatta 2 örnek paylaşayım size. Tamamen bu tarz videolar çekip koymamdan ötürü youtube bana sorun çıkartır mı fikrinizi öğrenmek isterim. Aşağıdaki kanallardaki videolar tarzında çekmeyi planlıyorum. Aratıp fikir verebilirsiniz.
1: Vlad and Nikita
2: Kids Diana Show
"Eşim büyük bir reklam ajansına ortak" demişsinizde neden ordan bilgi almıyorsunuz hocam ?
R10'da yenisiniz ve böyle değerli bilgileri bedavaya kusura bakmayın forumda kimse DETAYLICA vermez size.
Söylenenlerde incir çekirdeğini dolduramaz yanlış anlamayın ama paranız var profesyonel destek alınız.