HodriMeydan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnsanların sağlığı ve parasını ilgilendiren konularda siz yazmaya muktedir bir uzman mısınız? İnsanlar sizin sitenizden aldığı bilgilere neden güvensin?

Bu soruları cevplayın bence düşüşün sebebini bulacaksınız.
1. Ben kimseye bana güvenin demiyorum. Hiçbir sağlık sitesi böyle bir şey demez. Birçok hastanenin Web sitesinde verilen bilgiler için bilr "önce doktorunuza danışın" ibaresi bulunur.

2. Yazdığım makaleleri kafamdan yazmıyorum. Diğer Türkçe sitelerden toplama cümle değiştirerek de "yazmıyorum" . Ben yazılarımı Medscape, nhi.gov, Who, MayoClinic, BMJ gibi dünya çapında otorite kabul edilen akademik kaynaklardan yararlanarak hazırlıyorum ve yazdığım her bir cümlenin kaynağını yazının en altında belirtiyorum. (hem Akademisyenim hem de deneyimli bir İngilizce tercüman oldugum için dünya çapında tüm akademik metinleri okuyup profesyonel düzeyde tercüme edebilecek düzeydeyim.)

Dolayısıyla benim sitemi diğer Türkçe sitelerdeki cümleleri değiştirerek hazırlanan sitelerle KARIŞTIRMAYIN 😊

3. Düşüşün sebebi benim sitemdeki bilgilerin kuşkulu olması olsa idi sitemin bıraktığı boşluğu sabah gazetesi doldurmazdı diye düşünüyorum. Çünkü onlar da buna muktedir falan değiller üstelik defalarca kez bu tür gazeteler benim sitemdeki yazıları kullandılar. Biraz takip ediyorsanız zaten bilirsiniz bunu.

(hatta burada r10'da, benim hazırlayıp Türkçeleştirdiğim görselleri kullanan bir sağlık portalı gördüm ve kendilerine görsellerin bana ait oldugunu ifade eden bir mail yazdım.)

Yani kendi çapımda iyi bir iş çıkardıgımı düşünüyorum. Sitemde verilen en küçük bir bilginin bile uluslararası bilimsel kaynaklara atıfı bulunur. Yine de diğer tüm sağlık siteleri gibi internette erişilen bilgilerin doğruluğunu sorgulamak kullanıcının sorumluluğundadır. Ben de bu sorgulamayı yapabilecekleri AKADEMİK VE BİLİMSEL kaynakları yazının hemen altında belirttiğim için içim çook rahat.

Sitemde teknik bir problem olduguna dair bilgi verildi zaten. Dolayısıyla burdan yola çıkmayın yani. Ya da çıkın siz bilirsiniz. Ben söylemiş olayım da 😊