WMaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nasıl yani haber sitesi diye yatsı namazıyla ilgili bilgi veremez mi. donanım haber sitesi sadece donanımla ilgili bilgi mi veriyor gir bak bakıyım forumuna otomobilden tut ne ararsan var her şeyden hit alıyor. burası r10 webmaster forumu sadece webmaster konuları mı var şöyle bi forumu gezin neler neler var. Kafayı takmışsınız haber sitelerine tamam anladık google bunlara biraz musama gösteriyor ama bu siteler koca kurumlar onlarca çalışanı var ekmek yiyolar sigortaları yatıyor maaşları yatıyor vergi veriliyor. Sen evinden odandan şahsi olarak oturup vergisiz algısız parayı götüremiyon diye durup durup haber sitelerine saldırmayın.
Sizin düşüncenize göre evden çalışan arkadaşlar hiç para kazanmasın o zaman hocam. Onlar vergi veriyor olabilir ancak evden çalışan veya küçük ofisi olan arkadaşlar da eminim belli bir ziyaretçi ve kazanç potansiyeline ulaşsa vergi verecektir. Onlar eleman çalıştırıyor da biz çalıştırmıyor muyuz? benim yanımda günlük 40-50K hiti olan sitem için 4 kişi çalışıyor o zaman bu düşünce ile ben meydanı tamamen onlara bırakayım nasılsa o adamlar yanında onlarca kişi çalıştırıyor.

peakofweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Spam içerik ister misin çocuk adam diyesim geliyor bunlara .
Öyle demeyin hocam haber siteleri spam yapmıyormuş! Bir google çalışanı aynen bu şekilde söyledi spam denilen şey konu içinde kelime tekrarı anlamına geliyormuş sağolsun bunu öğretti bana. İyi de kardeşim bu adamlar kelime tekrarından daha kötü birşey yapıyor aynı konuyu aynı başlığı revize ederek tekrar tekrar yayınlıyorlar.

AliBAYRAM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Haber siteleriyle bağlantısı olan varsa bırakın da savunmasını onlar yapsın. Hiç google kullanmıyorsunuz sanırım siz? Ne ararsam karşıma sürekli haber siteleri çıkıyor. Tamam çıksın çıkmasında da aradığım sonuca spamla dolu içeriklerinden dolayı ulaşamıyorum. Bunun savunulacak en ufak bir tarafı yok. Google 2014 yılındaki gibi adım atmalı ve kökünü kurutmalıdır bu spamcıların
Şuan ucu kendine dokunmayan biraz hit ve para gören bunu söylüyor hocam. Dün bende öyle düşünüyordum ucu kendine dokunduğunda aynı tarz ve tavrı bekliyoruz arkadaşlardan