Yalnız aynı durum Vodafone ve Turkcell içinde geçerli her operatör aşım ücretlerinde fahiş fiyatlar belirlemekte bunu takip etmek kullanıcı sorumluluğunda devlet tarafından yalnızca limitler konusunda belirli aralıklarla sizleri bilgilendirme zorunluluğu getirildi operatörlere limit bitince durma gibi bir zorunlulukları bulunmuyor. Turkcell'de çok daha vahim durum
20 gün öncesine kadar Türk Telekom kullanıyordum. Eskişehir'de açık ara en iyi çekim gücüne sahip operatör Türk Telekom. Turkcell'e geçtim 3 ay sonra geri döneceğim Türk Telekom'a yeniden kampanyalardan yararlanmak için 3 aylık ara verdim ve 20 gündür işkence çekiyorum Turkcell sağolsun geçtiğimiz yılda bu yüzden geçmiştim TT'ye yine hatırladım o günleri. Çekmiyor kesinlikle dairelerin içerisinde Turkcell ve bunu geçtiğimiz yıl bildirmiştim evet haklısınız çekim sorunu var 1 hafta içerisinde yeni istasyonlarla destekleyeceğiz o bölgeyi (o bölge öğrenci topluluğu bölgesi ve on binlerce öğrenci iç içe yaşıyor inanılmaz aktif bir bölgede yaşanıyor bu sorun) neyse 1 hafta geçmişti aradılar sorunu çözdük yeni istasyonlar kurduk dediler sonuç hiçbir şey değişmedi

Vodafone hiçbir şekilde çekmiyor kullananlar 3-4 GB internet paketi var olum çekmiyor 500 MB harcasam bayram ediyorum diyor Allah'a emanet gidiyor o TT valla son yıllarda oldukça başarılı bence.
Onun dışında yarı yılda İstanbul'a gittim abimin yanına Ataşehir'de oturuyor hiçbir sorun yaşamadım hemen hemen hergün otobüsle Kadıköy'e indim hiçbir kesinti olmadı hız iyiydi, hep sinyal gücü yüksekti. Vapurla karşıya geçtim ve Metro ile Avrupa'nın sonuna kadar gittim orada da çekimde sorun yaşamadım 4 bir yanını gezdim aşağı yukarı heryerde çekti bir metro içinde çekmedi internet oda sanırım engelleyiciler varmış Metrodan kaynaklıymış.
Ek olarak; şuan Turkcell'e TT'de kullandığım fiyattan 25 TL fazla ödüyor ve daha az özellik alıyorum.
fahis fiyat ayri reis simdi 100mb/7.8 tl zaten normal fiyat değil aşırı pahalı. suan tarifemin asim ucreti bu kadar. ama daha 100 mb bile olmadan 36 tl para yazilamaz ki. suan en iyisi vodafone, veya faturasiz hatlar görünüyor. en kralı. bittimi kesiliyor. fazla para alamıyor mis.