Gelen pm lere tek cevabı geçtim arkadaşlar saygısızlık anlamasınlar ben rağbet beklemiyordum sağolsunlar buradanda yayınlayım

tekil kişiyim blogum, herhangi bir kurum ile alakam yok aşağıda linkini bırakacağıom temayı kuruyorum şuan sıfır site için logo yaptırılacak

https://demo.mythemeshop.com/s/?theme=Crypto

fiyat olarak muhteşem sonuçlarda rakam kısmayız paraya acımayız

ama renk değişip font bulup aynını yazıp gönderende alım yapmayız mevcut grafikerlerimiz olduğu halde böyle bir alım yapıyoruz ki farklılığı stabil tutalım

artık pm olarak sadece çalışma fikir düşünce ek olarak fiyat iletebilirsiniz ha bide site adı isteyebilirsiniz r10 pm ve destek@wordpressci.com dışında iletişim aracım yoktur ödeme dede alt yada üst sınır yoktur

ilgi yüksek oldu 10 civarı pm aldım bir arkadaşım tasarım yarışması önermiş mümkün ise tasarım yarışmasına çevirelim şablon örnek konu vs arıyorum bulana değin

200 tl en para hemen ödeyebilirim
en güzel logoya verelim gitsin sunumlarınızı nasıl uygun görürseniz öyle yapabilirsiniz site ismi pm alayım kalan bilgiler yukarıda var ve ek olarak çok özür arkadaşlar forumdan logo almamıştım hiç tamamen bilgsizliğimden ötürü uğraştırdığım dönüş yapmadığım arkadaşlara saygılar