Merhaba, öncelikle çok teşekkürler. Altın değerinde bilgiler paylaşmışsınız. Aklıma takılan öğrenmek istediğim bir kaç soru var başlıklar altında sıralama istiyorum, cevaplayabilirseniz sevinirim.
1-) Gmb analizi nedir ve nereden nasıl kontrol edebilirim rakip firmayı.
2-) Ben istanbul sancaktepe bölgesindeyim. Haritamda hizmet verdiğim bölgeyi ne yazık km olarak seçme şansım olmadı lakin "hizmet bölgeleri"
kısmına bana ve hizmet verdiğim tüm anadolu yakası ilçelerini ekledim. Örnek sancaktepe bölgesindeyim benim merkezime yakın olan, ümraniye, ataşehir, kadıköy, maltepe,
gibi bütün ilçeleri ekledim. Bu eklediğim ilçeler merkezimin çevresinde yaklaşık 20 km lik bir alan oluşturuyor.
bu yeterli mi, değilse hizmet verdiğim alanı nasıl km olarak genişletebilirim.
3-)Ben haritama yorum yapan kişilere kendi yazdığım listeyi gönderiyorum, puan verdiriyorum site ziyareti yaptırıyorum fakat burada bir firma var,
aynı işi yapıyoruz ben hemen hemen bütün kelimelerimde haritada çıkıyorum ama üst sıralarda değil ya 4.sıra yada 10 veya daha fazla sırada. Ek olarak rutin bir şekilde yayın yayınlıyorum.
Yalnız şöyle birşey var. örnek: Ben bardak işi yapıyorum, adam sadece bardak kelimesinde sağ tarafda sürekli çıkıyor. ben ve benim gibi diğer bardak üreticileri çıkmıyor.
Adamın şirketi bardak a.ş. dedğil x bir firma ismi ama diğer bütün kelimelerde "cam bardak, desenli bardak," ve türevleri kelimelerinde haritada çıkıyor.
Aslında bizim en önemli ve müşteri gelecek olan kelimemiz "bardak" bu kelimede haritada tek çıkıyor. Bu haritaya geçme şansımız var mıdır ne yapmamız gerekir.
son olarak kalıcı olarak kapatılmış bir adresi alabilirmiyiz.
@eyupoglu
teşekkür ederim.