sarp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Backlink analizleriniz yapıldığına, saldırı antiseo vs araştırıldığına göre son akla gelen olasılık tema script vs değişikliği yaptınız mı ? Hosting değişimi yapıldı mı ? aynı ip de bulunan illegal içerikli site/ler yüzünden bad neighbor uygulamasına takılmış da olabilirsiniz.
bu arada hosting değişimi de yapılmadı. bulunduğum hosting içerisinde illegal bir site olmadığından da eminim oradan yana da bir problem yok.

Bana hep algoritma değişikliği vs. dedikleri için herkesin bu problemi yaşadığını düşünmüştüm

Meraboy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Önceden de bahsettiğim gibi son güncellemede sağlık siteleri bitti adeta. Tüm sağlık konularında haber siteleri ilk sayfaya oturdu ve sağlık siteleri arka plana alındı. Hit kaybetmenizin nedeni bu, haber siteleri ilk sıralara çöktü.
tam olarak söylediğiniz gibi oldu. aylarca 1. sıradan düşmeyen yazılarımın yerine hürriyet, sabah, sözcü gazeteleri geldi hem de müthiş kalitesiz yazılarıyla. başka sağlık siteleri gelmiş olsa anlarım ama hep haber siteleri geldi.

Webbilgim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Algoritma;

Öyle bir şey yok!

Google diyor ki;

Siteye ziyaretçi çekmek için elinden gelenin daha fazlasını yapmalısın!

İp atlama siteniz varsa, futbol nasıl oynanır gibi içerik de lazım sitenize...

----

İçeriğiniz uygunsa ve imkanınız varsa;

Youtube için videolar hazırlamanızı öneririm.

Elbette çok haklısınız bu ihtimali de düşündüm ama bir gecede sitemdeki birkaç yüz makalenin hepsi kullanıcıların ihtiyacını karşılamamaya başlamış olamaz diye tahmin etmekteyim.

Youtube için ne yapabilirim bilmiyorum, düşüneceğim bunu da.. Teşekkür ederim