Bu kapanan 7 son zamanlarda ki hesaplar ama sık sık hesap kapanması yaşıyorum. Mecbur çalışmaya devam ediyoruz.
1- Tamamen çerezler ile alakalı. Görüntülü reklamlar biraz geç çıkar ancak bağlantı reklamları boş kalmaz. Eğer boş kalıyorsa biraz e-ticaret sitelerinde gezip tekrar kontrol edin. Reklam çıkacaktır, ads.txt unutmayın.
2- TBM kesinlikle Adsense hesabıyla alakalı bir olay. Yeni adsense hesaplarında TBM oturması için ortalama 2 hafta ya da 200 tık (benim tecrübem) gerekli.
3- Bende aynı şekilde VPS kullanıyordum ancak son zamanlarda kapanma olayı artınca VPS kullanmayı bıraktım. Chrome eklentisi SessionsBox kullanıyorum.
Yaklaşık 1 ay önce kendisini eski Google çalışanı olarak tanıtan ve benim 2017de cloud ile alakalı görüşme yaptığım bir bayan başaramadı. Başka da kimse yanaşmadı ama imkansız ötesi. Google en çok geliri Adsense reklamlarından elde ediyor. Hem Adwordsten %32 hem Adsensetan %68. Neden açaınlar 😀
Hocam yorumlarınız için çok tşkler.. Bir hafta olacak haal tbm ve reklam gösterimleri düzelmedi gitti :/ 1 sayfada 5 Reklam varsa 2 tanesini tek gösteriyor.. Sizce tahminen kaç haftada düzelir veya hiç düzelmeme ihtimali var mı