1) Kafan çalışıyor ahrefs den yemleme. Bu zamana kadar yemleme yapan bir adam yoktur. Ahrefs den backlinkleri gizlemekte mümkün bu arada. Link bulmak kolay değildir ahrefs den ücretsiz link alabileceğin linkler bulabilirsin onun için önemli bir araç ama kesinlikle ona para bayılmamak lazım . Link reddeme aracınıda çok düz mantıkla görüyorsun ahada ekledim bana negatif etki etmeyecek sanıyorsun daha toysun olsun. O ana site bu yemlemeyi yapana kadar o çöp dediğin sitelerden sana backlinki alır canını sıkma (iyi gömdüm burda)
2) Başka sitelerden alacağın backlink 1 değerdeyse benzer siteden alacağın backlink 20 değer etki edebilir sana. Hatta yurt dışından hiç alakasız bir yerden alınca da linki sana pozitif etki ettiğini göreceksin. Google ın ayda bir 3 ayda bir sonuçlara müdahale eden bir sistemi var. Zamanı gelince senin alacağın bu alakasız linklerin değerini sıfırlayıp seni aramalarda geri gönderebilir. Bu konularda zaten çok net bir bilgide yok kimse sistemin tam olarak nasıl işlediğini zaten bilmiyor. Ama benim görüşümü sana anlatim bir kere footer link almaman lazım . 2. olarakta bir sayfaya ne kadar google dan hit geliyorsa o sayfa o kadar değerlidir. Yani sen çok hit alan tek sayfadan link alırsan çoşarsın. Bu linkler kalkarsa ayvayıda yersin. Onun için link alımında dikkatli olmak lazım.
3.) Hatalı düşünüyorsun bu ufacık farklar dediğin hiç etkilemese %10 hitleri etkiler. 100 hit alacakken 90 alırsın. Onun için her şey mükkemmel olmalı.
son olarak: Wordpress acim yazı yazim para kazanayım kafasındasın sanırım. Bir kere artık büyük siteler her dalda içerik üretiyor rekabet etmen çok zor. Yani blogculuk bana göre öldü tabi sen devam edebilirsin. Bunun yerine daha özel scriptlerle belki sözlük, belki bir sosyal ortam büyük bir proje yapmalısın bunun için yazılım bilmen şart.