Seçeneklerin hepsine katılıyorum ama katılmıyorum
Örneğin 2. maddeye bakacak olursak; telefon sattığınız bir siteniz var diyelim. Siz bu siteniz için telefon incelemeleri yapan, uygulama tanıtımı yapan veya genel olarak teknoloji içerikli yazılar olan sitelerden backlink alabilirsiniz ve burada reklam yayınlayanı direkt zarara uğratacak bir husus yok. Ayrıca reklam yayınlamanın, tanıtım yazısı yayınlamanın da bir zararı olacaktır elbet. Sadece olay, güzel bir site yapayım çok hit alayım sonra tanıtım yazısı satar para kazanırım değildir. Piyasadaki tanıtım yazısı satan sitelerdeki sorun da bu. Hiç zararı yokmuş gibi ekliyorlar. Ben de kimi zaman böyle yapıyorum ama şu an için 1 tanıtım yazısı yayınlamışsam bazı sitelerimde 5 ve bazı sitelerimde 10 olabildiğince kaliteli içerik yayınlıyorum. zararını azaltmak için.
3. maddeye bakacak olursak; site açılış hızı, sitenize giren kullanıcıyı memnun etme amacı da güder. Hızlı şekilde giren mi daha memnundur yoksa 10 saniye bekleyip giren mi? Önyargı da buna örnek değil midir? 10 saniyede - 20 saniyede açılan bir sitenn içeriğine önyargı ile yaklaşabiliriz. Özgün tema da aynı şekilde ilk izlenim ifade eder. Burada aslında özgün tema çok gerekli denemez, fakat farklılıktır. ciddiyettir. ben işime değer veriyorum ve en iyisini yapmaya çalışıyorum hissidir. Bu da ziyaretçiyi memnun etmenin bir parçasıdır. Örneğin, her yerde bulunan bir e-ticaret tasarımına sahip site mi size daha kurumsal, daha ciddi ve güvenilir gelir. yoksa ilk defa gördüğünüz, aradığınıza rahatlıkla ulaşabildiğiniz bir e-ticaret teması mı ?
Ayrıca SSL olması gereklidir, gerekli olmasa google chrome a kocaman "güvenli değil" yazısı gelmezdi. Kullanıcı sitenizdeki yorum alanından tutun da input girilebilecek birçok alana girdiği verilerin başkaları ile paylaşılıp paylaşılmadığından; veya girdiği mail adresinin güvenilir şekilde kaydedilip kaydedilmediğinden haber sahibi olmalıdır. bu kullanıcı deneyimidir zaten. Kendi yazdığınız ile çelişiyorsunuz. Kullanıcı deneyimi; yazı içeriği ile biten bir şey değildir ve site hızı da, site tasarımı da, sitede güvenlik önlemlerinin bulunması da kullanıcı deneyiminin parçalarındandır.