@F.Gungor; şartları sağlıyorum almak istiyorum fakat ne alacağımı aldıktan sonra nasıl muhafaza edeceğimi bu işin güvenlik koşulları nelerdir bilmiyorum. Bunu nereden nasıl öğreneceğim? Siz bir araba alırken almak istiyorum diyerek alıyor musunuz rast gele yoksa araştırma yapıp akıl danışıp test edip veya test edenlerin videolarını izleyerek mi alıyorsunuz? Asıl siz ne demek istediğimi anlamadan alakasız yönlere çekmişsiniz.
@Oyun_Bozan; Suçsuz insanların ölümünün önüne bilinçlenme ile geçilir yasaklar ile değil. Ülkemizde hız yapmakta yasak lakin teknoloji ilerledikçe hız cezaları arttıkça hızdan yazılan ceza adedi her yıl artmaktadır. 2015 de 7,5 milyon TL radar cezası kesilirken 2018 de 40 milyon TL kesilmiştir. Reklam veya tanıtım videolarına da yasak koyarak satışların önünü kesemezsiniz. O instagramdan 15 yaşında ki çocuklara silah satışı yapılması bu yeni çıkan kanundan öncede yasaktı. Yani sizin bahsettiğiniz olay ile onun önüne geçilme çabasının alakası yoktur.
@oktayman; Bütün kolluk kuvveti personeli zaten bir anlık öfke ile silahı patlatıyordu
@digiklan; dediklerinize cevap verme tenezzülünde bulunmayacağım ama avın spor olup olmadığına ava gitmeden karar vermeyin derim.