toplu sms işine girebilirsiniz. günlük 200 tl'ye reklam verip en tepede reklamın çıkar. böyle olunca birsürü müşteri gelir. günde 100bin sms gönderecek kadar müşteri kitlesini yakaladığında tahminen 500 tl net kazanç elde edersin. ardından bu sirkülasyonla reklam parası kazançtan çıkar. günde 200-250 tl sana kalır. günde 100bin sms'i sth firmasından daha uygun fiyata almaya başlarsın. daha çok kar sağlamaya başlarsın o zaman.

tek ihtiyacınız olan bir vergi levhası. ondan sonra uygun bir STH firmasından bayilik alarak bu işe başlayabilirsiniz. sth firmaları kendi panellerini verirler. burada en önemli konu eğer o firmayla anlaşamayıp firma değiştirmek istediğinizde müşterilerinizi taşımak çok zordur. ayrıca müşterileri taşısanız bile yeni firmanın paneli farklı olacağından müşterileriniz alışkın olmadıkları paneli kullanmak istemeyebilirler. ayrıca müşterilerin tüm datalarını taşımanız da gerekir. bu problemlerden kaçınmak için kendi panelinizin olması gerekir. STH firmasını sadece sms göndermek için arkaplanda kullanmış olacaksınız. böylece sth firmasını değiştirseniz bile müşterileriniz aynı paneli kullanacaklar ve yeni panele alışmak ve datalarını taşımak gibi bir problemle karşılaşmazsınız.

benim sms bayiliğim var. www.toplusms.tc benim sitem. panel.toplusms.tc adresinden müşterilerimiz sms göndermekteler. ben interaktifsms ile anlaştım. arkaplanda onların sistemi üzerinden sms gönderiyorum. müşterilerim benim panelimi kullanıyorlar, smsler interaktifsms üzerinden gönderiliyor. bu paneli kendim kodladım ve satışını da yapmaktayım. panel demosunu ve özelliklerini görmek için buraya tıklayabilirsiniz. eğer aklınıza yattıysa sorularınız için arayabilirsiniz 0537 493 7766