eşeğini sağlam kazığa bağlamazsan kendi kendine dövünür durursun hocam.
motorsiklet yada bisiklet hatta araba. emniyetli yere parketmeye çalış ekstra kilit muhakkak tak belki 1 dakika sök tak uğraşırsın ama kafan ağrımaz. gerçi şuda var adam arabayı çalmaya çalışıp çalıştırmadı mı torpido koltuk döşeme ne var ne yok zarar verip kaçabiliyor.
geçmiş olsun allah beterinden saklasın.
Hocam haklısın da adamların kaybedeceği bir şey yok ki. Sırf bozuk paraları almak için tornavidayla kapıyı zorlayıp açıyor.
Bizim apartmana ayakkabı hırsızı dadanmıştı benim 20 liralık ayakkabımı bile çaldı (bimden almıştım) iş için giyecektim 1 kere giydim gitti. Üst komşunun 400 liralık ayakkabısı gitti.
Elimizde kamera kayıtları var, adamın yüzü ayan beyan görünüyor. Polis uğraşmayın dedi. Geçenlerde arkadaşın arabasından 15 bin liralık elektrik malzemesi gitti aynı şekilde yüzleri görünür şekilde verdik polise yalandan arıyorlar.
En sağlamı köpek...
Mahalleye 3 köpek getirdiler yemin ederim yabancı arabalara öyle saldırıyorlar ki affetmiyorlar. Hele motorlular bizim yoldan geçmiyor artık (hani çingeneler var ya) Kağıtçıları mahalleden çıkana kadar takip ediyorlar.
Fıstık gibi 3 yuva yaptım onlara, mahallelilerin hepsi yemek veriyorlar. Bazen eşim yürüyüşe çıktığında takılıyor peşine eve dönene kadar onunla geziyorlar
Çalana adalet vermeyen insansa, adaleti hayvana verdireceksin...