@odeaweb; den sınırsız adı altında hosting paketi aldım.Fakat biraz önce siteye girmeye çalıştığımda ulaşılamadığını farkettim.
Satın aldığım hosting
konusu
Destek talebi oluşturmak için odeaweb'e giriş yaptığımda şöyle bir mesaj gelmiş;
"Hizmet sözleşmesinde yer alan aşağıda detayı ve bağlantı verilen maddeyi ihlal ettiğiniz tespit edilmiştir. Askıya alma mağduriyeti yaşamamanız adına ay sonuna kadar kaynak sınırlamasına tabi tutulacaksınız.
Hizmet Sözleşmesi > Ek-1 Madde > Kampanya ve Sponsorluklar
"İyi niyet disk kullanımı (5120 MB) aşımı ve iyi niyet aylık trafik kullanımı (10240 MB) aşımı gerçekleştiren hesaplar askıya alınabilir veya kaynak sınırlamasına tabi tutulabilir. Askıya alınma veya kaynak sınırlaması sebebi ile yaşanması muhtemel kayıp ve zararlardan firmamız sorumlu tutulamaz. Müşteri disk ve trafik kullanımını takip etmek ve bu limitlere riayet etmekle yükümlüdür. Müşteri bu durumu hizmet siparişi verdiği andan itibaren peşinen kabul etmiş sayılır."
İyi niyet trafik kullanım alanını 13 GB aştığınız için ay sonuna kadar CPU ve Trafik kısıtlamasına tabi tutulacaksınız."
Ben makalelere resim eklemekten başka bir disk kullanımı yapmadım.Sınırsız pakette İYİ NİYET DİSK KULLANIMI nedir?
İyi niyet trafik kullanımı derken neyi anlatmaya çalışıyor?
Lütfen bu konu hakkında bilgisi olan var ise yardımcı olabilir mi
Merhaba. Web siteniz
kapatılmamıştır. Sadece belirli bir kaynak kısıtlamasına gidilmiştir. Yine forum üzerinde açmış olduğunuz konu yasal değildir. Hizmet sözleşmemizde bu durum açık şekilde anlatılmıştır.
1-)
Hizmet Sözleşmesi okumadan hizmet satın almayınız.
2-) Web sayfamızda yer alan
Genel Kullanım Koşullarını okumadan hizmet satın almayınız.
3-)
Kampanya ve Duyurular sayfamızda yer alan konuyu okumadan hizmet satın almayınız.
Merhaba. Gerekli açıklama ticket üzerinden Selin Hanım tarafından sağlanmıştır.