NoMen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sevgili dostlar, yazdığınız her şeye katılıyorum. Fakat sizlere bir konuda bilgi vermek istiyorum. Şahsen denediğim ve hiç yanılmadığım bir taktiktir.

1- Öncelikle google bana göre optimizasyon vs kuralları 2. sıralara atıyor.

2- En ama en önemli nokta sitenin otaritesi, hani diyorsunuz ya haber siteleri şöyle, haber siteleri böyle diye. Bunun tek nedeni oterite arkadaşlar. Paylaşılan bir haber 10 dakika içinde binlerce kişiye ulaşıyor, o binlerce kişi kendi çevresine paylaşıyor ve yüz binler oluyor, forumlara, bloglara linkleri düşüyor haberin. İşte sizin, benim sitem bundan büyümüyor.

3- Ne yapıcaz? Link alıcaz arkadaşlar link.. Mesela bir taktik geliştirdim %100 başarıya ulaştım.. ne mi? Bir dua sitesi açtın ( gelir elde etmek için değil, deneme yapmak için ) sıfır wp, full optimizasyon ve 10 makale, paraya kıydım ( buraya dikkat para! 4. maddede anlatıcam ) gittim 3500 tl’ lik girdiğim 5 dua için bu dualarda ilk sayfada olan haber sitelerinin rakip haber sitelerinden link aldım. ( domain 1 aylık, çalışmayı 35 gün sonra yapıyorum ) ve 5 duanın 2 sinde 1. sayfa 1. sırada yer aldı ( yaklaşık 20 günde oldu ) sitenin hiti 35+20 günde 750-1000 kişi ve üstü oldu, diğer 3 dua’da ise 1. sayfa 4-5-7 sıralarda kaldım.

4- Gelelim paraya, para = kazanç. Olay bu abi. Bir çok arkadaşımız ne içeriğe, nede kaliteli tanıtım yazısına önem veriyor. Geçen forumdan biri konu açmış sitem yükselmiyor ne yaptıysam diyor. p.m attım ver bakalı. şu adresi dedim, aldım ahrefs moz da bi analiz yaptım alan adı %72 spam. Spam nedeni ise bu forumdan bir arkadaştan forum tanıtımı almış, forumlardan ikisi resmen spam yuvası %92 %98 spam olan var Arkadaş elinden geleni 10 tl ödeyerek mi yaptı yani?

Arkadaşlar tek olay oterite, rakibin oteritesini yakalamak mesele, ben bunu bilir bunu söylerim. Bunu deneyin, başarısız olursanız ben size 3500 tl vericem söz
+1453
Sonuna kadar katılmakla beraber artık google işin kolayına kaçmayı seçti.
Web işleri ile uğraşmayan ziyaretçi arama yaptığında, üst sırada hurriyet milliyet gibi büyük siteleri gördüğü zaman spam yapıyor demez tam tersi daha fazla güven oluşur ve memnun olur hemde aradığını bulamasa bile!
Kullanışlı seo uyumlu site hazırladıktan sonra reklama yapmak gerekiyor. Elimizde ki ürünü iyi pazarlamamız lazım.